Over ons

Beauty&Lifestyle Magazine is een stadsmagazine wat elke maand online uit komt én 4 keer per jaar óók in hard copy print (pocketformaat A5 Landscape). Een handig magazine om mee te nemen en altijd gratis. Onze magazines staan vol met leuke redactie, met maandthema’s, (lokale/regionale en soms ook landelijke) ondernemers die hun bedrijf op een unieke manier presenteren. Het staat boordevol met tips, beauty en mode, recepten, advertenties, interviews, columns, interieur, horoscoop, win-acties en nog veel meer. De inhoud kan per regio verschillen.

Wij van Beauty&Lifestyle Magazine willen enkel en alleen “Good feeling” overbrengen en zullen nooit zware of negatief getinte content uitbrengen. Wij willen juist het beste in mensen naar boven brengen, zowel bij de ondernemers als bij onze lezers. Het magazine is gratis voor de consument en te lezen op onze Facebook pagina’s en Instagram, op onze site en wordt daarnaast per email verstuurd aan abonnees. De kwartaal print edities zijn gratis mee te nemen door de consument.

Deze website komt vol te staan met losse item uit het magazine, in een andere opmaak als het magazine zelf. Dit zal continu worden aangevuld met relevante en leuke content. Lezers kunnen van hieruit doorklikken naar het betreffende bedrijf. Deze losse artikelen zullen op reguliere basis op social media worden geplaatst.

De print versies heeft een oplage van 7.500 stuks per regio. De magazines zijn gratis door de consument mee te nemen, en liggen uiteraard bij alle adverteerders, maar ook of juist vooral op de leukste plekjes van ’t Gooi en Almere en straks ook Lelystad. Sommige content zal in beide regio’s hetzelfde zijn zoals interviews, onze vaste maandthema’s, onze columns en adverteerders die een groter marktgebied hebben. Verder zal de content verschillen per regio. Wij van Beauty&Lifestyle Magazine zijn hard aan het groeien en zullen gaan uitbreiden naar tenminste 14 regio’s!

Voor het magazine zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers die hun bedrijf op een unieke en leuke manier willen presenteren. Zo min mogelijke (schreeuwende) advertenties, maar een verhaal achter de ondernemer, hun passies en vooral waar zij zich in onderscheiden. Elke ondernemer is uniek, elk bedrijf is uniek, en dat is wat wij willen laten zien.

Beauty&Lifestyle Magazine, als je meer te vertellen hebt dan
één boodschap!

Klik hier voor de huidige editie!