Meer informatie

Kijk, ervaring is natuurlijk mooi meegenomen. Zo ook een aantoonbaar netwerk. Maar het aller belangrijkste is toch wel dat je het fijn vindt mensen te ontmoeten, een doorzetter bent en een leuke babbel hebt. Wij zoeken zeker geen verkopers die “gebakken lucht” willen verkopen. we zijn namelijk een leuke en serieuze organisatie en zoeken mensen met serieuze ondernemers skills die goed willen verdienen en bij willen dragen het succes van Beauty&Lifestyle Magazine.

Alles ligt voor je klaar. Jouw eigen visitekaartjes, een nieuwe eigen Iphone 11 met zakelijk nummer en een uitgebreide sales-kit. Je kan direct aan de slag! Je krijgt daarnaast uiteraard de volledige ondersteuning van ons maar je hebt als ondernemer natuurlijk ook je eigen inbreng. Want jij kent je eigen regio immers het beste!

We zijn natuurlijk wel op zoek naar serieuze mensen. Maar je kan het ook makkelijk naast je studie doen. Ook part-time behoort tot de mogelijkheden. Jij bepaalt je eigen agenda. Door onze formule wordt er namelijk veel voor jou gedaan. Wij zetten het magazine voor je in elkaar, wij nemen een deel social media op ons (want deels mag jij dat natuurlijk ook zelf), plaatsen het magazine op diverse kanalen online en wij zorgen voor het printen omdat het magazine ook elk kwartaal in print uitkomt, gratis mee te nemen door de consument. Ook doen wij de gehele facturatie en het grootste deel van jouw administratie. De bedoeling is dan ook dat wij een langere samenwerking aangaan, en als je eenmaal succesvol mee groeit dan wil je ook niet anders. Jouw eigen magazine, hoe leuk is dat!

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op!