Franchisenemer worden?

Altijd al voor jezelf willen beginnen? Draag dan bij aan het succes van onze Franchiseformule en wordt Franchisenemer van Beauty&Lifestyle Magazine Nederland. Start met Beauty&Lifestyle Magazine in jouw eigen regio! Kant&klaar concept, lage instapkosten, volledige ondersteuning, soft-franchise dus eigen inbreng!

Ben jij de juiste persoon met ambitieuze ondernemers skills? Heb jij een aantoonbaar netwerk? Weet jij van aanpakken en heb jij ervaring in de (media)verkoop en ken jij je eigen regio als geen ander? Als jij weet wat er in de regio gebeurt, van netwerken houdt en gefocust zal zijn om bij te dragen aan het succes van Beauty&Lifestyle Magazine Nederland, kan jij een leuk eigen bedrijf starten en een lekker salaris verdienen! Ben jij de juiste persoon?

Maar ook als je geen ervaring hebt en wel goed met mensen kan omgaan, je een vlotte babbel beschikt en er een winnaarsmentaliteit in je karakter zit mag je reageren.

Dan zien wij je reactie graag tegemoet!
Mail je motivatie info@beautyenlifestylemagazine.nl en wie drinken wij wel een kop koffie in jouw favoriete restaurant! Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Ook dat kan natuurlijk. Zo kunnen wij kennis maken en je alles vertellen over onze formule! Klik hier!