Franchisenemer worden?

Altijd al voor jezelf willen beginnen? Draag dan bij aan het succes van onze Franchiseformule en wordt Franchisenemer van Beauty&Lifestyle Magazine Nederland. Start met je Beauty&Lifestyle Magazine in jouw eigen regio! Kant&klaar concept, lage instapkosten, volledige ondersteuning, soft-franchise dus eigen inbreng!

Beauty&Lifestyle Magazine is een glossy stadsmagazine en komt in verschillende regio’s binnen Nederland uit. Het verschijnt elke maand online en eens per kwartaal ook in print, op A5 formaat en in full colour. De print versies zijn gratis mee te nemen door de consument, ligt bij alle adverteerders en andere leuke hotspots in de regio. Onze online versies worden elke maand gedeeld op social media en gratis verstuurd naar onze abonnees. Ons bereik op social media is groot en groeit nog steeds. Maandelijks trekken wij ruim 60.000 lezers naar onze website.

Onze magazines staan vol met leuke redactie, maandthema’s, met ondernemers die hun bedrijf op een unieke manier presenteren, recepten, columns, advertenties, win-acties, evenementen agenda en nog veel meer! Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar bedrijven die met ons samen willen werken en een langdurige relatie met ons aangaan. Maar daarnaast zijn wij ook op zoek enthousiaste doorzetters die met volle overgave een eigen magazine in de eigen regio willen starten!

Ben jij de juiste persoon met ambitieuze ondernemers skills? Heb jij een aantoonbaar netwerk? Weet jij van aanpakken en heb jij ervaring in de (media)verkoop (niet vereist) en ken jij je eigen regio als geen ander? Ben jij gefocust op succes en hou je van netwerken? Draag dan bij aan het succes van Beauty&Lifestyle Magazine Nederland!

Wij zien je reactie graag tegemoet!
Mail je motivatie info@beautyenlifestylemagazine.nl en wie drinken wij wel een kop koffie in jouw favoriete restaurant! Wil je een vrijblijvend informatie gesprek? Ook dat kan natuurlijk. Zo kunnen wij kennis maken en je alles vertellen over onze formule! Klik hier als jij klaar bent voor je volgende stap!