Februari editie 2020

Op 1 februari ben ik 50 geworden! Wat een mijlpaal. Sarah. Zo wordt ik al genoemd in mijn directe omgeving, of ouwe doos. Dat laatste vind ikzelf wat minder. Maar moeite met het getal 50 heb ik echter niet. Nee echt niet! Ja tuurlijk, de rimpels mogen van mij wel wegblijven, de wat slapper wordende onderkin ook (ik zal je de rest van de aftakelingen besparen) en ik zou wel wat fitter willen opstaan na een avond waarin ik te laat naar mijn bed ben gegaan. Dat gekraak in de ochtend heeft dan toch een wat onheilspellend geluid. Om maar niet te spreken over de kreukels in mijn gezicht als ik weer eens op m’n buik heb geslapen. Weet je wel hoe lang het duurt voordat deze weer uit mijn gelaat verdwenen zijn? Een dagdeel! Maar goed, dat had ik ook al op mijn 45ste. Dus het getal 50, nee daar schrik ik niet van. Op naar de volgende 50, in goede gezondheid!

Er was voor mij een suprise party georganiseerd. Te leuk gewoon! Gelukkig zonder “Sarah Pop” maar wel met een hilarisch persoonlijk lied, onwijs veel cadeaus, kaarten, bloemen en heel veel prosecco! Wat hebben wij gelachen, gedanst en genoten. Langs deze weg wil ik ook graag iedereen bedanken voor de lieve, leuke, gekke en hartverwarmende verjaardagwensen. Wat een liefde!

Over liefde gesproken. Het is Valentijnmaand! Het zal je dan ook niet verbazen dat Valentijn als een rode draad door ons magazine loopt. En omdat ik geboren ben ik 1970, heeft de redactie uit dat jaar wat bijzonderheden opgezocht. Dat kun je lezen, hoe kan het ook anders, op pagina 50. Tag en deel deze pagina als jij ook iemand kent die dit jaar 50 wordt of is en dus is geboren in 1970!

Verder hebben wij in deze uitgave de eerste lezers-reading door paragnost/helderziende Thomas Woolthuis (pag 17) en is dit keer is Annette Mendels-Stevens van WeerWerk #AanhetWoord op pagina 42 en 43. Ach, veel te lezen en te ontdekken weer in deze uitgave. Dus heel veel leesplezier! En oh ja, de cover foto is gemaakt door fotograaf Henk Ros. Liefs Brenda. klik hier om de februari editie te lezen!

Klik hier om de februari editie te lezen van regio Almere