Andre Boom februari editie: Wist je dat………

Je met een botox behandeling ook klachten kunt verminderen zoals spanningshoofdpijn, (normale)hoofdpijn, migraine, tandenknarsen en zelfs overmatig transpireren? Soms verdwijnen deze klachten zelfs.

Al wordt een botox behandeling vaker gebruikt voor een mooier uiterlijk. Die fronsrimpel, rimpels op je voorhoofd, kraaienpootjes… Je lijkt er ouder of zorgelijker door dan je je voelt. Meestal is spierspanning de boosdoener van deze rimpels. Als je rimpels veroorzaakt zijn door spierspanning, is botox de perfecte oplossing. Hiermee schakelen we die spiertjes tijdelijk uit, waardoor ze geen rimpels meer kunnen maken. Het duurt een paar dagen tot weken voordat het effect van je botoxbehandeling zichtbaar is.

Valentijns-cadeau voor jezelf of een vriend/in €30,- euro korting op een Frons-behandeling met botox (Azzalure) op vrijdag 28 februari in Almere of op zaterdag 29 februari in Huizen. Reserveer snel want VOL=VOL! Ga naar onze agenda en plan je afspraak om zeker te zijn van een plek. Klik hier: Ja ik wil heel graag een afspraak voor dezebehandeling

Botox. Zou jij ervoor kiezen? Helaas bestaan er nog steeds veel misvattingen over deze behandeling. Laat je daarom goed adviseren voordat je aan botox begint! Hoe veilig is het? Dat is een vaak gestelde vraag. Botox wordt door je lichaam afgebroken. Het wordt al 25 jaar als cosmetisch middel gebruikt. Het is volkomen veilig, mits het door een ervaren arts wordt gebruikt. Bij dokter André zit je dus goed! Hoe lang je kunt genieten van het resultaat hangt af van je huid, leeftijd, spieractiviteit en van de injectietechniek. Dat alles bepaald hoelang het resultaat blijft. Botox is gemiddeld na 3 tot 5 maanden uitgewerkt. Je kunt de behandeling veilig herhalen, als je dat wilt.

Is een botoxbehandeling iets voor jou? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult. We bespreken waar jij je aan stoort en bij wat voor behandeling jij je prettig voelt. Ik neem alle tijd om de behandelingen die passen bij jouw wensen, je huid én je leefstijl uit te leggen. Je krijgt eerlijk advies. Het mooiste wat ik kan bereiken, is jou je zelfvertrouwen teruggeven en een blije lach op je gezicht toveren.

Valentijn Actie!